Tietoja Salasanojen hallinta -ominaisuudesta

Kaspersky Password Manager suojaa kaikki salasanat ja muut luottamukselliset tiedot yhdellä pääsalasanalla. Voit asentaa Kaspersky Password Managerin pöytätietokoneisiin, kannettaviin tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin, joissa on Microsoft Windows, macOS, Android tai iOS pitääksesi tietosi suojattuina ja synkronoituina.

Salasanojen hallinta sisältyy Kaspersky Password Manager -sovellukseen. Jos haluat käyttää Password Manager -toimintoa, asenna Kaspersky Password Manager Kaspersky‑pääsovelluksen asentamisen jälkeen.

Löydät Kaspersky Password Managerin -ohjeesta ohjeet Kaspersky Password Manager -ominaisuuden käyttöön mobiililaitteilla.